Συνάντηση του Προέδρου του Ε.Σ.Δ.Α.Κ κ.Ζαχαρία Καλογεράκη και υπηρεσιακών στελεχών του Φο.Δ.Σ.Α με τους Αντιδημάρχους Καθαριότητας κ Οικονομικών του Δήμου Ρεθύμνης κ.Δημήτρη Λελεδάκη και κ.Στέλιο Σπανουδάκη καθώς και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου , πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ε.Σ.Δ.Α.Κ μετά από πρωτοβουλία του Δήμου Ρεθύμνης.

Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η νέα τιμολογιακή πολιτική του Ε.Σ.Δ.Α.Κ για τους Δήμους – Μέλη του στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου δεδομένης της λειτουργίας της Μονάδας Επεξεργασίας Αποβλήτων -ΜΕΑ Αμαρίου- το 2023 και ενόψει του καθορισμού των δημοτικών τελών του Δήμου Ρεθύμνης για το επόμενο οικονομικό έτος .

Συζητήθηκαν επίσης,  η πορεία των έργων και των μελετών καθώς και η αναθεώρηση του ΠΕΣΔΑΚ , που έχουν δρομολογηθεί η δρομολογούνται από τον Ε.Σ.Δ.Α.Κ για λογαριασμό του Δήμου Ρεθύμνης.

Τέλος , συμφωνήθηκαν από κοινού , δράσεις για την ενημέρωση των πολιτών σε ζητήματα που αφορούν στην ανακύκλωση , στην λειτουργία της ΜΕΑ καθώς κοινός στόχος του Ε.Σ.Δ.Α.Κ και του Δήμου Ρεθύμνης αποτελεί η μείωση των απορριμμάτων και η διαλογή στην πηγή .

Στο πλαίσιο αυτό θα λάβουν χώρα κοινές δράσεις το επόμενο διάστημα .

#esdak #crete #recycle