Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε μια ακόμα δράση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης από τον Ενιαίο Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης (Ε.Σ.Δ.Α.Κ.), αυτή τη φορά στο 4ο Δ.Δ. Ηρακλείου.

Οι κάτοικοι του Αγ. Ιωάννη αγκάλιασαν την τσάντα του Ε.Σ.Δ.Α.Κ.
Οι κάτοικοι του Αγ. Ιωάννη αγκάλιασαν την τσάντα του Ε.Σ.Δ.Α.Κ.

Με τη συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Ιωάννη, του 4ου Δ.Δ. Ηρακλείου και των τοπικών φορέων, ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. Χάρης Μαμουλάκης και η Χημικός Μηχανικός του Συνδέσμου Πόπη Μπορμπουδάκη ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για τις επιπτώσεις του πλαστικού στο περιβάλλον, το μέγεθος της ρύπανσης που έχει καταγραφεί, καθώς και τα ενθαρρυντικά μηνύματα από την εκστρατεία του Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης για την ελαχιστοποίηση της χρήσης της πλαστικής σακούλας.

 

Δήλωση Προέδρου Ε.Σ.Δ.Α.Κ. Χάρη Μαμουλάκη

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώσαμε μια ακόμα δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στο Δήμο Ηρακλείου. Και με μεγάλη μας χαρά βλέπουμε ότι οι συμπολίτες μας, μικροί και μεγάλοι, είναι έτοιμοι να αλλάξουν συνήθειες δεκαετιών για να προστατέψουν το περιβάλλον μας. Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλη την ομάδα του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. και στα μέλη των τοπικών φορέων για την άψογη διοργάνωση και κινητοποίηση των πολιτών, όπως επίσης και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους κατοίκους της περιοχής που αγκάλιασαν την τσάντα πολλαπλών χρήσεων του Συνδέσμου.

 

Ο Ε.Σ.Δ.Α.Κ. ευχαριστεί θερμά τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγ. Ιωάννη για την φιλοξενία, όπως επίσης και τα μέλη του 4ου Δημοτικού Διαμερίσματος Ηρακλείου για την υποστήριξη της δράσης.